У Запоріжжі знайшли чоловіка, який хотів “підірвати” обласну адміністрацію

Переглядів: 243

25 січня 2024 09:20

У Запоріжжі знайшли чоловіка, який хотів “підірвати” обласну адміністрацію фото

Невідомий зателефонував до поліції та повідомив про намір підірвати одну з адміністративних будівель у центрі обласного центру.

До відділу № 1 Запорізького райуправління поліції зателефонував чоловік та, не назвавшись, повідомив, що за допомогою вибухового пристрою підірве обласну адміністрацію.

Приміщення адмінбудівлі та прилеглу до неї територію оперативно оглянули працівники управління вибухотехнічної служби ГУНП в Запорізькій області. Вибухонебезпечних предметів спеціалісти не виявили. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Оперативники територіального підрозділу поліції провели низку заходів та встановили особу правопорушника. Ним виявився 23-річний раніше не судимий місцевий житель. До поліції він телефонував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка затримали на підставі ч. 1 ст. 261 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відносно нього дільничний офіцер поліції склав матеріали за ст. ст. 173 (Дрібне хуліганство), 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція Запоріжжя закликає громадян бути відповідальними та не викликати спецслужби без потреби. Адже в цей час вони можуть бути потрібні тим, хто справді потребує допомоги.




Схожі новини: