Умєров: Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах, багато порушень

Переглядів: 292

29 січня 2024 09:57

Умєров: Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах, багато порушень фото

Міноборони з правоохоронцями проводять незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах і фіксують багато порушень, також проводяться незаплановані перевірки складів з продуктами в військових частинах.

Про це повідомляє міністр оборони Рустем Умєров у Facebook. 

Дослівно: "Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах. Фіксуємо багато порушень.

Команда Міноборони працює над тим, щоб системно виправити всі недоліки. Вдячний СБУ, ДБР та ГПУ за злагоджену кооперацію та професійну роботу. Продовжуємо далі, будуть ще новини".

Деталі: Також Умєров повідомив, що команда міністерства продовжує незаплановані перевірки складів з продуктами в військових частинах.

"Виявили недопоставку продовольства на понад 50 млн грн. Фіксуємо порушення, по кожному випадку окремо розбираємось. За результатами попередньої поїздки минулого тижня, Міністерство оборони змінило постачальника деяким військовим частинам", - йдеться в повідомленні.

Що передувало: 19 січня Міністерство оборони повідомило, що у відповідь на скарги військових позапланово перевірило склади деяких військових частин на сході країни та знайшло порушення щодо якості, кількості та термінів поставок компанією-переможцем на постачання продуктів для Збройних сил.

Джерело: Українська правда




Схожі новини: