Закохані в місто: у запорізькому кафе можна поїсти ретро-смаколики, придбати оригінальні листівки і задонатити на бригаду ЗСУ

Переглядів: 314

17 лютого 2024 09:00

Закохані в місто: у запорізькому кафе можна поїсти ретро-смаколики, придбати оригінальні листівки і задонатити на бригаду ЗСУ фото

Сьогоднішній день, 17 лютого, в кафе Besha пройде під девізом "Закохані в місто".

Про акцію повідомляє відомий запорізький гід і журналіст Роман Акбаш, який з листопада минулого року є військовослужбовцем  ЗСУ.

«Друзі, в мене є запрошення для вас! Хоча спочатку запросили мене - провести невеличку лекцію в одному з запорізьких кафе. Але ж, звісно, солдату Акбашу то зараз не зовсім з руки. Проте разом із кафе Besha ми таки дещо цікавеньке придумали.

Обіцяють найзапорізьке для запорізьких:) Наприклад, торт "Іній" - наш справжній локальний гастробренд. А також лише завтра в меню — дивні (пам'ятаєте такі весільні ретро-смаколики?)! Кошти, вилучені за них, підуть на потреби 151-ї окремої механізованої бригади, в лавах якої я зараз знаходжуся.

Також підтримати мою 151 бригаду можна буде ще в один спосіб. Я надав організаторам декілька гарних ретро-світлин Запоріжжя і з них зробили файні поштові листівки. Їх теж можна буде придбати в Besha. Вторговані кошти- знову ж таки підуть на користь 151 бригади. Не пропустіть!

"І ще дещо буде – приходьте 17 лютого з 12:00 і побачите", запрошують організатори.

Якщо хтось підтримує цю ініціативу, але особисто 17 лютого  не зможе долучитися, то  залишаю номер карти  4149 6293 3142 8607. Щиро дякую всім добрим людям!», - написав Роман Акбаш на своїй фейсбук-сторінці.

Адреса Besha - бульвар Шевченко, 14.




Схожі новини: