На Запорізькому напрямку окупанти продовжують атакувати позиції наших військових в районі Вербового та Роботиного

Переглядів: 235

23 лютого 2024 09:05

На Запорізькому напрямку окупанти продовжують атакувати позиції наших військових в районі Вербового та Роботиного  фото

Протягом минулої доби відбулося 101 бойове зіткнення

На Запорізькому напрямку силами оборони відбито 5 атак противника західніше Вербового та в районі Роботиного. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у добовому зведенні щодо ситуації на фронті станом на 23 лютого. 

Повідомляється також, що загалом ворог завдав 3 ракетних та 83 авіаційних ударів, здійснив 152 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об’єкти цивільної інфраструктури.

Вночі, російські окупанти атакували Україну, застосувавши ракети та БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 23 ударних БпЛА було знищено.

Авіаційних ударів зазнали населені пункти Роздолівка, Веселе, Бердичі, Семенівка, Орлівка, Ласточкине, Тоненьке, Костянтинівка, Олександропіль, Красногорівка, Курахове, Парасковіївка, Новомихайлівка, Вугледар та Старомайорське Донецької області.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 125 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу та 3 зенітних ракетних комплексах противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 4 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, 1 логістичному хабу, 2 засобах протиповітряної оборони та 1 наземній станції управління БпЛА противника.




Схожі новини: