Не Алек Болдвін: суд назвав винного у вбивсті українки Галини Гатчинс на зніманнях фільму

Переглядів: 215

7 березня 2024 20:10

Не Алек Болдвін: суд назвав винного у вбивсті українки Галини Гатчинс на зніманнях фільму фото

Зброярці фільму “Іржа” загрожує до 18 місяців позбавлення волі.

Суд визнав винною у вбивстві операторки з України Галини Гатчинс під час знімань стрічки "Іржа" з Алеком Болдвіном реквізиторку фільму Ханну Гутьєррес-Рід.

Присяжні винесли вердикт у середу, 6 березня, після двох тижнів показань свідків про порушення безпеки на знімальному майданчику. Саме Гутьєррес-Рід відповідала за зброю, яка виявилася зарядженою бойовим патроном і якою Болдвін застрелив Гатчинс.

Гутьєррес-Рід виправдали за окремим звинуваченням у фальсифікації доказів. 26-річній реквізиторці загрожує до 18 місяців ув'язнення після винесення вироку, який очікується у квітні, пише Variety.

Наразі реквізиторку взяли під варту, де вона перебуватиме до винесення вироку.

Звинувачення зосередилося на поведінці Гутьєррес-Рід як зброярки, наполягаючи, що вона не виконала своїх обов'язків належним чином. Своєю чергою захист Гутьєррес-Рід стверджував перед присяжними, що обвинуваченню не вистачає доказів, щоб визнати зброянку винною в необережному вбивстві.

Однак під час судового процесу звинувачення надало докази того, що реквізиторка взяла з собою з дому в Нью-Мексико коробку власних боєприпасів, які випадково змішалися з холостими. Тож через недбалість і безвідповідальність Гутьєррес-Рід бойовий патрон опинився в реквізитному револьвері, який Алек Болдвін використав, коли репетирував сцену, під час якої випадково застрелив Галину Гатчинс.

Зазначимо, що Алек Болдвін у липні теж постане перед судом у справі про ненавмисне вбивство.

Нагадаємо, що 2021 року на знімальному майданчику стрічки "Іржа" Алек Болдвін, репетируючи сцену, застрелив з реквізитної зброї операторку Галину Гатчинс і поранив режисера.

Джерело: ТСН




Схожі новини: