На вихідних в Україну прийде потепління, але є нюанс

Переглядів: 195

15 березня 2024 18:35

На вихідних в Україну прийде потепління, але є нюанс фото

У неділю в Україну нагрянуть дощі, а на заході знову похолоднішає.

Найближчими вихідними, 16 і 17 березня, погода в Україні зміниться. У суботу буде тепло і сухо - повітря прогріється до +6°...+13°. У неділю в більшості областей уже буде +9°...+12°, проте почнуться дощі, а в західних областях температура знизиться до +7°...+9°. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу буде хмарно з проясненнями температура повітря вночі +3°, вдень +9°. У неділю вночі очікується +5°, а вдень +11°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У Львові в суботу вночі +2°, вдень +12°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +3°, вдень +8°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Луцьку в суботу вночі +1°, вдень +12°, невелика хмарність. У неділю - невелика хмарність, вночі +3°, вдень +8°.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями Температура повітря +4°...+10°. У неділю температура буде +5°...+12°, невелика хмарність, дощ.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +5°, вдень +7°, невеликий дощ. У неділю - невелика хмарність, +5°...+9°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +2°, вдень +8°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть +3°...+9°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі +2°, вдень +10°. У неділю температура становитиме +4°...+11°, похмуро, суцільна хмарність.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, +5°...+9°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, легкий дощ, +4°...+9°.

На жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі +3°, вдень +10°. У неділю вночі очікується +3°, вдень +10°, похмуро.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +2°, вдень +9°. У неділю буде похмуро, вночі +3°, вдень +10°.

У Сєвєродонецьку завтра буде практично безхмарно, температура вночі +1°, вдень +8°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме +1°, вдень +10°.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +1°, вдень до +9°. У неділю вночі температура становитиме +4°, вдень стовпчики термометрів покажуть +5°, похмуро, дощ.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде +3°, вдень +13°, хмарно з проясненнями. У неділю - похмуро, невеликий дощ. Температура вночі становитиме +8°, вдень +6°.

У Трускавці в суботу хмарно з проясненнями, температура до +12°. У неділю - похмуро, дощ, температура +8...+6°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +10°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, +6°...+7°.

У Затоці в суботу - похмуро, вночі +6°, вдень +8°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +4°...+10°.




Схожі новини: