Сирники з незвичайним інгредієнтом: рецепт смачної страви на сніданок
25 квітня 2024 12:14
Сирники можна подавати зі сметаною та ягодами, згущеним молоком, сиропом.
Сирники — страва, яку багато господинь із задоволенням готують на сніданок. Вони смачні та ситні, чудово підходять до ранкового чаю або кави та добре втамовують голод. Лише один інгредієнт додасть їм нового і вишуканого смаку. Що це за інгредієнт, і як зробити такі сирники, розповіли в кулінарному блозі "Душевні рецепти".
Кокосові сирники
Інгредієнти:
борошно рисове — 2 ст. л;
яйце — 1 шт;
кисломолочний сир — 180 г;
кокосова стружка — 2 ст. л;
цукор — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
У глибоку миску скласти всі інгредієнти, добре їх перемішати, щоб вийшла м'яка маса, яка не розсипається.
Робочу поверхню присипати борошном. З отриманої маси скачати ковбаску, розділити її на рівні частини та сформувати сирники.
Смажити сирники на сковороді без додавання олії або з краплею олії на середньому вогні під кришкою з обох боків до рум'яної скоринки.
Подавати сирники можна зі сметаною та ягодами, а також із будь-якими іншими добавками.
Джерело: Фокус