17 тисяч гривень – за відео в соцмережах: у Запоріжжі суд оштрафував нерозумну блогерку

Переглядів: 181

27 квітня 2024 15:45

17 тисяч гривень – за відео в соцмережах: у Запоріжжі суд оштрафував нерозумну блогерку  фото

Жовтневий районний суд Запоріжжя призначив штраф у розмірі 17 тисяч гривень 19-річній дівчині, яка виклала в «ТікТок» відео танцю під російську пісню в поліцейській формі.

"Дівчина Л. визнала свою провину та пояснила, що відео зробила необдумано, що скоювала адміністративне правопорушення не усвідомлювала.

Особу притягнуто до відповідальності за незаконне використання найменування та ознак належності до Національної поліції України, Бюро економічної безпеки України, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, Служби безпеки України - 184-3 КУпАП", - повідомляє пресслужба суду.

Нагадаємо, кілька днів тому у соцмережі з'явилося відео, яке дівчина записала під нецензурну російську пісню, одягнувши однострій із ознаками належності до Національної поліції України. Невдовзі воно почало ширитися інтернет-мережею.

Скандальний ролик виявили працівники поліції. Працівники управління головної інспекції та Запорізького райуправління поліції ГУНП в Запорізькій області провели заходи та встановили особу правопорушниці.

Блогерка після зустрічі з поліцейськими видалила ганебну публікацію зі своєї сторінки, а натомість опублікувала відеозвернення з вибаченнями перед особовим складом Національної поліції України, - інформував відділ комунікації поліції Запорізької області.

За цей вчинок дівчині загрожували адміністративна відповідальність та штраф у розмірі від 17000 до 34000 гривень. Суд виявився милосердним - штраф назначив мінімальний.  Але ж і немаленький.




Схожі новини: