Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні

Переглядів: 374

29 квітня 2024 16:23

Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні фото

Куряче м'ясо виходить ніжним, соковитим з тягучою сирною начинкою, шинкою і хрусткою скоринкою. Приготуйте улюблений гарнір - і смачна вечеря чи обід вам забезпечені.

Для приготування знадобляться куряче філе, шинка, сир, яйця, борошно, панірувальні сухарі, приправи та сковорода.

Інгредієнти

куряче філе 3 шт.

шинка 80 г

сир твердий 80 г

яйця 3 шт.

борошно 1 скл.

сухарі панірувальні 1 скл.

перець чорний мелений

паприка мелена солодка

сіль

олія – для смаження

Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Розріжте вздовж, не дорізаючи до кінця і розгорніть як книжку. Накрийте плівкою і злегка відбийте кухонним молоточком. Філе з двох боків посоліть, поперчіть і посипте паприкою.

На одну тарілку висипте панірувальні сухарі, на іншу - борошно.

У мисці яйця збийте виделкою і додайте трохи солі.

Твердий сир та шинку наріжте тонкими пластинами.

На відбите куряче філе викладіть скибочку сиру та шинки, накрийте другою частиною філе. Притисніть долонею. Кожне філе обваляйте у борошні з двох боків, потім у збитому яйці та в панірувальних сухарях.

Нафаршировані грудки відправте в морозильну камеру на 10-15 хвилин, щоб у процесі смаження вони не розвалювалися.

На розігрітій сковороді з олією обсмажте куряче філе на середньому вогні по 12 хвилин із двох боків до золотистої скоринки.

Олії наливайте стільки, щоб вона наполовину вкрила філе.

Джерело: ТСН




Схожі новини: