Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданку
Переглядів: 366
10 травня 2024 11:20
Пшоняна каша готується дуже просто – крупу промийте, викладіть у форму, додайте цукор, сіль, вершкове масло та поставте в духовку.
Каша виходить ніжною із вершковим смаком.
Інгредієнти
пшоно 200 г
молоко 2,5% 1 л
вершкове масло 80 г
цукор 4 ст. л.
сіль
Пшоно промийте кілька разів, поки вода не стане прозорою. Викладіть у форму для запікання. Посипте цукром, сіллю і тонкою цівкою залийте холодним молоком. Наверх викладіть шматочки вершкового масла.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 1,5 години.
Поради:
Цукор додавайте до смаку.
Форма має бути заповнена до країв.
Можете додати в кашу родзинки або цукати.
Джерело: ТСН
Схожі новини: