Окупаційна влада хоче перетворити Мелітополь на «трудовий табір» для нелегальних мігрантів

Переглядів: 263

24 червня 2024 12:38

Окупаційна влада  хоче перетворити Мелітополь на  «трудовий табір» для  нелегальних мігрантів  фото
Окупаційна влада хоче перетворити Мелітополь на «трудовий табір» для нелегальних мігрантів

Окупанти планують перетворити Мелітополь на трудовий табір для нелегальних мігрантів

Рашисти перетворили Мелітополь на кишлак, і тепер у місті очікують на прибуття незаконних мігрантів для "перевиховання". Мігрантів з сонячних республік, яких не чекали на болотах Росії або які потрапили туди незаконно, вирішили не депортувати одразу. Вони будуть депортовані після того, як відпрацюють і сплатять за всі соціальні послуги, якими вони скористалися.

  Їх планують відправити на роботу в "нові регіони", до яких рашисти відносять і Мелітополь. 

  Цей план запропонував депутат Віталій Мілонов. Він хоче, щоб мігранти спочатку відпрацювали на території Росії, поки не сплатять за все, що отримали – наприклад, освіту, медичне обслуговування тощо. 

Для мелітопольців це означає нові проблеми, оскільки російський уряд зацікавлений у дешевій робочій силі. Мігрантів, які дотримуються законів і мають реєстрацію, депортувати не будуть, адже це невигідно. Тому до Мелітополя, ймовірно, направлять тих, хто готовий працювати за мінімальну плату.

 Пропозиція Мілонова поки що не стала законом, але хвиля мігрантів з Росії до Мелітополя вже була анонсована. Окупанти обіцяли високі зарплати, щоб заманити азіатів на роботу в регіон.

 




Схожі новини: