Кадети чи школяри? Путін офіційно врегулював вербування мелітопольських дітей.

Переглядів: 941

25 червня 2024 10:41

Кадети чи школяри? Путін офіційно врегулював вербування мелітопольських дітей. фото
Путін підписав закон про передачу кадетських корпусів у відання Міністерства оборони Росії.

 Думали, що школа, а виявилося армія: Путін офіційно врегулював вербування мелітопольських дітей

Президент Росії безапеляційно визначив майбутнє школярів у Мелітополі, постановивши, що всі вони стануть бойовиками. Окупанти почали відкривати кадетські класи ще минулого року. Що саме обіцяли батькам школярів, невідомо, але кількість таких класів за неповний рік значно зросла.

Завдяки вербуванню "відповідальних органів" на кшталт слідчого комітету, пропаганди та залякуванню, в окупованій Запорізькій області наразі існує дев'ять кадетських класів. І вербування дітей активно триває.

 Тепер стало зрозуміло, чому. Путін підписав закон про передачу кадетських корпусів у відання Міністерства оборони Росії. До його юрисдикції тепер входять козачі кадетські корпуси та морські кадетські корпуси.

 Які наслідки це матиме для мелітопольських дітей? Тепер у Росії ніхто не приховує, яка доля чекає на дітей. Якщо раніше порядок організації та здійснення освітньої діяльності в кадетських класах встановлювало Міністерство освіти Росії, то тепер це робитиме безпосередньо Міністерство оборони. І, як ви розумієте, не тому, що у Міністерства оборони краща програма викладання математики, фізики чи російської літератури...




Схожі новини: