З обласної запорізької лікарні зник пацієнт

Переглядів: 1239

18 липня 2019 19:46

З обласної запорізької лікарні зник пацієнт  фото

З лікарні — невідомо куди. Запоріжці розшукують жителя міста Дніпрорудне. Більше місяця тому Андрій Самофал зник із обласної лікарні. Навесні чоловік почав скаржитися на погане самопочуття. Його поклали на обстеження. Востаннє рідні та друзі бачили Андрія на початку червня.

Востаннє свого чоловіка Тетяна бачила 6 червня. Тоді дружина навідалася до хворого. Згадує, Андрій жалівся на погане самопочуття. Наступного дня жінка вже не могла додзвонитися до Андрія. Під час ранкового огляду працівники закладу помітили, що чоловіка у палаті немає.

Того ж дня Андрія почали шукати рідні, волонтери та правоохоронці. Оскільки заклад розташований на околиці міста, уважно заглядали у кожний закуток. Але результати обстеження території невтішні. Чоловіка так і не знайшли. Рідні та друзі припускають: Андрій міг втратити пам’ять. Кажуть навіть, що його помітили у райцентрі Пологи. Рідні чоловіка сподіваються на небайдужих людей.

У чоловіка двоє дітей, які дуже хочуть, аби батько повернувся додому. Якщо ви знаєте будь-яку інформацію про зниклого Андрія Самофала — телефонуйте до поліції.

Джерело: ztv.zp



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: