Учні мелітопольського ліцею-інтернату зібрали 6 тис. грн. для онкохворих дітей

Переглядів: 947

2 вересня 2019 17:50

Учні мелітопольського ліцею-інтернату зібрали 6 тис. грн. для онкохворих дітей  фото
Ліцеїсти зібрали близько 6 тис. грн, які будуть перераховані в благодійний фонд «Tabletochki»

Сьогодні на подвір’ї Мелітопольського ліцею-інтернату зібралися учні, педагоги, батьки - всі, хто прийшов на свято Дня знань в родинне коло. Святкували весело, а головне – з користю.

Вся ліцейська родина підтримала акцію «Благодійність замість квітів». Було зібрано близько 6 тис. грн, які будуть перераховані в благодійний фонд «Tabletochki» для допомоги онкохворим дітям. Про це повідомляється на офіційній сторінці учбового закладу у мережі Фейсбук.

Учні, які прийшли до ліцею вперше, сьогодні стали повноправними ліцеїстами. На свято до дітей запросили батьків та волонтерів, які були і є учасниками воєнних подій на Сході України.

- Тепер учні  точно знають, хто герой нашого часу, а хто антигерой, - говорять організатори свята. – Діти особисто подякували захисникам за все, що мають в мирних містах, та все, що матимуть в майбутньому!

З добрими словами до ліцейської родини звернулася директорка закладу Тамара Кондрашова. Учні 11-Б підсолодили свято тортиком, а старшокласниці  провели для всіх  веселий флешмоб. Під оплески всіх присутніх пролунав перший дзвоник.

Фото з сторінки ліцею у мережі Фейсбук.



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
3 вересня 2019 г. (19:13)

а упыри гороно не дали не копейки - елесеевское отродье маргари далее по школам пихают,все ненажрутсяелесеевочернышавки 


Схожі новини: