Терор триває: у Мелітополі почали викликати на допити тих, хто не голосував на "виборах"

Переглядів: 498

23 вересня 2023 11:04

Терор триває: у Мелітополі почали викликати на допити тих, хто не голосував на виборах фото

В окупації каральна машина набирає обертів

Як нагадав Мелітопольський міський голова Іван Федоров, в перші місяці загарбники створили на ТОТ Запорізької області силові структури, які викрадають, допитують, катують наших людей.

"Потім організували систему колоній та тюрем, щоб було де розміщати незаконно затриманих

Відучора на  ТОТ запрацювали фейкові судові органи. «Суддів» шукають по всій ерефії і не можуть набрати штат.   Про правосуддя мови не йде, адже головна задача вносити вироки і відправляти у в’язниці всіх незгодним з «асвабаждєнієм». Мешканці окупованих територій відчувають «повний цикл» тиску російської каральної машини. Південь чекає на деокупацію", - зазначив Іван Федоров.

А в ефірі телемарафона мер Мелітополя  повідомив, що у місті  почали викликати на допити тих, хто не голосував на "виборах".

- Відшукують комунальників і бюджетників, котрі не голосували. Ходять по школах, лікарнях і дивляться, хто в той час був у відпустці чи на лікарняному. Їх викликають на допити, щоб з'ясувати, чому вони не брали участі в голосуванні, - повідомив Іван Федоров. - Також вишукують тих, хто не взяв паспорт рф, рвуть українські паспорти, погрожують за українські СІМ-карти и застосунки на телефоні




Схожі новини: