У Запоріжжі двоє зловмисників вдарили чоловіка по голові та забрали мобільний телефон й сумки з продуктами

Переглядів: 441

25 жовтня 2023 18:00

У Запоріжжі двоє зловмисників вдарили чоловіка по голові та забрали мобільний телефон й сумки з продуктами  фото

Упродовж години поліцейські розшукали фігурантів. За скоєне їм загрожує до 12 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Зі спецлінії «102» надійшло повідомлення про розбійний напад у Шевченківському районі. На місці події правоохоронці встановили, що вчора близько 17:00 до потерпілого на вулиці підійшли двоє невідомих чоловіків. Вони вдарили заявника по голові, від чого він знепритомнів. А коли прийшов до тями, то виявив зникнення свого мобільного телефона та сумки з продуктами.

Працівники кримінальної поліції провели ряд першочергових розшукових заходів. Під час перегляду камер відеоспостереження з місця події правоохоронці з’ясували прикмети, а згодом і місцезнаходження нападників. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

Ними виявились 22-річні мешканці Запоріжжя. Один із чоловіків нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння майнових злочинів.

Правопорушників затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

За місцем мешкання одного із затриманих працівники поліції виявили та вилучили речі потерпілого.

Наразі слідчим під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури вирішується питання щодо повідомлення обом фігурантам про підозру за статтею "Розбій".

Досудове розслідування триває, правопорушників перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Запоріжжя та області.




Схожі новини: