Онук Софії Ротару, якого затримали під час втечі з України на човні, за кордоном заговорив про війну

Переглядів: 461

8 листопада 2023 14:50

Онук Софії Ротару, якого затримали під час втечі з України на човні, за кордоном заговорив про війну фото

Музикант розповів про трансформації, які переживає суспільство.

Онук співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко, якого минулого року затримали під час втечі з України на човні, заговорив про війну.

Нині він перебуває за кордоном, де будує кар'єру під псевдонімом SHMN. Нещодавно у музиканта навіть вийшов власний альбом. Тож з нагоди виходу платівки Анатолій дав інтерв'ю журналу Metal.

У розмові із журналістами Анатолій згадав про війну, щоправда, поверхово та не вдавався в деталі. Онук Ротару переконаний, що суспільство переживає радикальні трансформації. На його думку, вони викликані війною, що довго триває, а також пандемією коронавірусу. Анатолій переконаний, що в такі тяжкі часи треба зберігати "моральну гідність".

"Недавня пандемія та війна, що триває, мають величезний вплив на людство, тому я вважаю, що для нас важливо зберігати моральну гідність і шукати вирішення через єдність", - заявив в інтерв'ю Євдокименко.

Нагадаємо, онук Софії Ротару минулого року потрапив у скандал. На початку березня 2022 року Анатолія разом з батьком Русланом затримали, коли ті намагалися на надувному човні втекти до Молдови. Врешті, онук Ротару таки виїхав до Європи. Як йому вдалося це зробити – невідомо.

Джерело: ТСН




Схожі новини: