Чудова робота: у Мелітополі внаслідок вибуху в штабі окупантів знищено офіцерів рф - ГУ 

Переглядів: 505

12 листопада 2023 16:00

Чудова робота: у  Мелітополі внаслідок вибуху в штабі окупантів знищено офіцерів рф - ГУ   фото

11 листопада 2023 року у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух.
 
 Як зазначає Головне управління розвідки Міноборони, акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору, відбулась у захопленому росіянами приміщенні «Нової пошти», розташованому на вулиці Дмитра Донцова (окупанти називають її вулицею павла судоплатова).
 
"У вказаній будівлі російські загарбники розмістили свій штаб. Атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів ― офіцерів фсб та росґвардії.
 
 За годину до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги ― від підприємства «Мелітопольський автогідроагрегат» (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування «Рефма».  Обидва об’єкти промисловості московські загарбники перетворили на військову базу.

Внаслідок вибуху в штабі окупантів ліквідовано щонайменше трьох офіцерів росґвардії. Інформація про інші втрати ворога уточнюється.
 
 Після удару у Мелітополі розпочався переполох ― на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцаїв.  Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль", - повідомляє ГУР.

Рашистські ЗМІ написали, що " примерно в 19.40 в Мелитополе прозвучал звук, похожий на взрыв. По предварительным данным, данный хлопок связан с неисправностью газового оборудования в авто. В результате короткого замыкания на улице Павла Судоплатова началось возгорание автомобиля, в котором находилось газовое оборудование". В общем, взорвался газ...




Схожі новини: