“Ми на ви, і в ліжку теж”: Дружина Мухарського привітала його з 55-річчям, а він зізнався, наскільки її любить

Переглядів: 333

15 листопада 2023 12:00

“Ми на ви, і в ліжку теж”: Дружина Мухарського привітала його з 55-річчям, а він зізнався, наскільки її любить фото

Шоумен та письменник Антін Мухарський відсвякував свій 55-ий день народження і з цієї нагоди опублікував розлогий (дуже-дуже розлогий) допис у своєму Facebook.

Привітала коханого в соцмережі і його чинна дружина Єлизавета Бєльська, розкривши пікантний факт: вони з чоловіком на "ви" навіть у ліжку.

"...Я просто платіновий блондін. Корінний киянин. За маминою лінією скоріше росіянин, за татовою - конкретний поляк, в підсумку - модерний українець, котрий самотужки, за волосся у носі витягнув себе з жопи світу - колишнього СРСР", - охарактеризував себе іменинник.

Своєю улюбленою інтелектуальною чеснотою Мухарський назвав самоіронію. А ще зізнався, що завдяки короткому досвіду перебування в Васильківській ТрО на початку повномасштабного вторгнення зрозумів, наскільки страшно на війні.

"Тому волонтерю. Чого тільки не зробиш, щоб в окоп не лізти. Разом з дружиною зібрали на потреби ЗСУ понад 7 мільйонів гривень. Воювати - сцю. Через те дуже морально потерпаю", - зізнався Мухарський.

"Але дружина заспокоює. Каже: "Кожен на своєму місці з максимальним КаКаДе (коефіцієнтом корисної дії) працює для Армії і буде нам Перемога". Я люблю дружину, навіть більше ніж лежати на дивані, підвищуюючи власний какаде. Знаю одне - п*здіти з диванів про різні фронти навчилися всі. Піти ж на єдиний - здатні справжні Герої. Честь їм і Слава! А ще всеохопна подяка та всебічна допомога від нас та Бога, в якого вірю", - зазначив Антін.

Привітань від своїх нащадків у цей день Мухарський, схоже, не отримав.

"Діти зі мною не спілкуються. Їх у мене п'ятеро! Для одних тато - фашист-бандерівець. Для інших - х*й знає шо...", - констатував він.

Антін має двох дочок від першого шлюбу, а ще доньку та двох синів від другого, зі Сніжаною Єгоровою. Кілька років тому шоумен завзято чубився з нею через аліменти та можливість бачитися з дітьми.

"Дякую за життя Мамі, Тату (який вже 2 роки дивиться на нас з небес), за науку дітям, які послали мене на х*й перш ніж я послав їх (кажу щиро - молодці - бо так мені менше мороки)", - написав Мухарський.

Свою аудиторію Антін закликав перестати вбивати себе "алкоголем, наркотиками, цигарками, злістю, заздрістю, чорноротістю" і щодня шанувати "тих, хто віддав найцінніше, аби українці в усьому світі могли возити через кордон контрабандне сало, п*здіти у фейсбуці про нарощення нігтів, корекцію губ та модні шмотки, куплені на вагу в німецьких секонд хендах".

У якості подарунка йому Мухарський запропонував бажаючим задонатити на ЗСУ від їхнього з Лізою імені.

Бєльська була не така багатослівна, як її благовірний.

"Сьогодні моєму неймовірному коханому 55. Тішуся, що зараз він значно щасливіший, здоровіший, більш реалізований, привабливий та життєрадісний, ніж у 45, коли наші стосунки зароджувалися", - написала вона.

"Антіночку, я мрію дбати про вас і бути поряд із вами й наступні 55 років, бо ви мій Всесвіт, єдиний і неповторний. Нехай кожен ваш рік буде кращим і щасливішим за попередній.

PS Так, ми на "ви", і в ліжку теж", - додала 36-річна Єлизавета.

Джерело: Таблоїд

 




Схожі новини: