"Не чекайте, спортсмени мої хороші": Хливнюк звернувся до військовозобов'язаних та розповів, чому не пише пісень про війну

Переглядів: 358

17 грудня 2023 18:02

Не чекайте, спортсмени мої хороші: Хливнюк звернувся до військовозобовязаних та розповів, чому не пише пісень про війну фото

Співак та фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який з 24 лютого 2022 року боронить Україну, у новому інтерв'ю звернувся до військовозобов'язаних, розповів, чому не пише пісень про війну та як послав російського шоумена Івана Урганта через вимогу співати російською.

Зі слів Андрія, чоловікам призовного віку варто самим йти до військкоматів, а не чекати, поки повістку вручать у спортзалі.

До речі, Хливнюк відчував провину, коли виїжджав за кордон з благодійним концертом

"Так сталося, що на їхню сім'ю напали, на їхню країну напали... Крім нас нема кому робити цю роботу. Я ж кажу, не чекайте, поки до вас у спортзал прийдуть, спортсмени мої хороші. Самі йдіть, шукайте. Розумійте, чим ви можете цій війні знадобитися. Зараз у нас всіх одна мотивація — відбитися від ґвалтівників наших сестер, жінок, мам і діточок", - сказав Хливнюк.

"Це наше єдине завдання. Бо ці люди наплювали на всі свої обіцянки, на всі наші брудершафти, вибачте, які відбувалися всі ці роки, на всі ці документи. Всі ті міста, у які вони так любили приїхати, погуляти, сісти за стіл великий. Вони почали їх розвалювати "артою" разом з мирними жителями. Ось на це треба вважати і відбитися від цього лайна. Ось, яка наша задача. Ми не можемо жалітися, що все йде не так, а робити, щоб все йшло так", - додав Андрій.

Як відомо, якось він потролив лідера російського гурту "Звери"

До речі, пісень про війну Хливнюк не пише, бо вважає себе "тиловим щуром". Втім заявив, що вже не свариться з іншими артистами, які випускають такі пісні, бо вони на нього ображаються.

"Щоб писати пісні про війну, треба у ній брати безпосередню участь. А оскільки я тиловий щур... я собі приїхав, відбомбився і поїхав. Я собі не можу дозволити такого, бо такий понт.... коли ти в "матеріалі", там, то вона у тебе народиться сама. А якщо ти красивий, ситий і виспаний їдеш на елітну роботку... У моєму випадку, я 20 років працював, напрацював базу людей, які мені довіряють. Але писати пісні про війну...", - зазначив співак.

Фронтмен гурту "Бумбокс" також пригадав, як їздив до РФ з концертами до 2014 року. Він розповів, що вже тоді там не хотіли чути українську мову.

"З 2012-го ми почали чути в залах "Пой по-русски". До того все йшло, вони вже готувалися... і телек, і радіо. А у 2013 році, не буду брехати, до Майдану, чи після, вже Ургант мене просив заспівати російською. Це була презентація пісні "Маленька дитина" на "Першому каналі". Тоді спочатку режисери, а потім Ургант просили мене не співати українською, бо у них за це "а-та-та" і за що були послані", - зазначив Хливнюк.

Нагадаємо, Андрій Хливнюк боронить Україну від початку повномасштабної війни.

Спочатку він вступив до територіальної оборони у Києві, а згодом приєднався до лав патрульної поліції. Пізніше співак прийняв рішення піти на фронт.




Схожі новини: