"Я не здався": Потап нагадав, як на початку війни з паралічем обличчя збирав донати у Мадриді

Переглядів: 346

18 грудня 2023 21:00

Я не здався: Потап нагадав, як на початку війни з паралічем обличчя збирав донати у Мадриді фото

Репер і продюсер Олексій Потапенко (він же POTAP) на тлі звинувачень щодо виїздів за кордон, показав свій торішній візит до Іспанії.

Потап нагадав, як на початку повномасштабної війни, перебуваючи в Мадриді, виступав з паралічем обличчя і збирав донати на потреби ЗСУ.

"Мадрид, королівське місто! Столиця. Тут розміщені штаб-квартири багатьох компаній, офіси, бізнес-центри, кращі ресторани та неймовірні музеї.

Рік тому я виступав тут на сцені із паралізованим обличчям, не можучи співати чи говорити, але я не здався. Я взяв ящик для збору пожертв та пішов серед глядачів, прямо серед людей! Хоча я і артист!", - згадав Олексій.

Потап стверджував, що повернувся з Іспанії ще до вересня 2022-го

"Люди Іспанії відкриті та співчутливі, легко знаходять спільну мову з іншими. Вони дуже багато допомагають та люблять іноземців. Неймовірно, скільки добра вони зробили для українців та України.

Ми щиро дякуємо їм за це! Я краще зрозумів людей Піренейського півострову, і тепер щасливо спілкуюся та працюю з цими чудовими особистостями - професіоналами та партнерами! Мої брати! Перед нами багато перемог!", - наголосив він.

Олексій хоч і жив за кордоном, однак давав концерти навіть із синдромом Рамзі Ханта, за що йому респект.

Нагадаємо, в серпні минулого року дружина Потапа, співачка Настя Каменських пояснювала, що від початку війни її благовірний не повертався в Україну саме через параліч обличчя.

До речі, через проблеми зі здоров'ям за кордоном під час війни перебуває й Олег Винник (за версію самого ж Олега Винника).

 




Схожі новини: