«Класична схема терориста». Дантес, Сумська, Зібров та інші зірки з болем і злістю реагують на ракетну атаку на Україну

Переглядів: 305

3 січня 2024 12:10

«Класична схема терориста». Дантес, Сумська, Зібров та інші зірки з болем і злістю реагують на ракетну атаку на Україну фото

Володимир Дантес, Ольга Сумська, Павло Зібров, Монро та багато інших відомих українців з болем і злістю відреагували на чергову варварську масовану ракетну атаку на Україну.

Увечері 1 січня і в ніч на 2 січня Росія здійснила чергову масовану атаку України в кілька хвиль: спочатку було запущено 35 шахедів (усі збиті, зокрема й над Києвом), а під ранок стратегічні бомбардувальники Ту-95МС здійснили ракетні пуски. Загалом у небо було піднято 16 таких літаків. Незабаром МіГ-31К здійснив кілька пусків Кинджалів у бік Києва.

Пошкодження є майже в усіх районах Києва. Відомо про загоряння житлових будинків, були проблеми зі світлом і водопостачанням. У Солом’янському районі з багатоповерхівки евакуювали понад 100 осіб, відомо про понад 30 постраждалих і одну загиблу.

Також є загиблі та постраждалі в Київській області. Окрім столиці, Росія завдала масованих ударів по Харкову. Відомо про загиблу та понад 40 постраждалих.

У соцмережах українські зірки висловлюють співчуття постраждалим.

Павло Зібров

Ольга Сумська

Монро

Володимир Дантес

Настя Каменських

Андре Тан

Григорій Решетник

Джерело: NV

 




Схожі новини: