Подробиці ракетного обстрілу Запоріжжя — вибило вікна у дев'яти багатоповерхівках та пошкодило шість приватних будинків

Переглядів: 232

8 січня 2024 11:00

Подробиці ракетного обстрілу Запоріжжя — вибило вікна у девяти багатоповерхівках та пошкодило шість приватних будинків фото

Вранці терористичні війська росії завдали по Запоріжжю 5 ракетних ударів

На жаль, є четверо постраждалих. Одна людина у важкому стані, одна - у середньому, їх госпіталізовано. Ще двоє людей знаходяться у легкому стані, вони від госпіталізації відмовилися. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. 

Наразі відомо, що внаслідок атаки вибито вікна в девʼяти багатоповерхових будинках та пошкоджено 6 будинків приватного сектору.

Комунальники міської аварійно-рятувальної служби та Муніципальної аварійної служби розпочали ліквідацію наслідків прильоту. 

На місцях встановлено намети міської ради та комунальні автобуси, в яких соцпрацівники та представники райадміністрацій консультують людей.

Якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, повідомляйте про це або фахівцям, які чергують у наметах міськради та в автобусах, або на 15-80 (зі стаціонарних) чи з мобільних (061) 787 15 80; (050) 414 15 80; (067) 656 15 80.

Як пізніше повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, кількість постраждалих вже зросла до 5 осіб - поранення отримали чотири чоловіка та жінка.




Схожі новини: