«Золоте молоко». Як приготувати запашне та корисне лате з куркумою та кленовим сиропом

Переглядів: 270

31 січня 2024 15:51

«Золоте молоко». Як приготувати запашне та корисне лате з куркумою та кленовим сиропом фото

Приготувати лате з куркумою дуже просто. Напій не лише вразить ароматом та смаком, а й протизапальною та антиоксидантною дією.

Для того, щоб приготувати цей екзотичний напій за рецептом від Goodfood, знадобиться улюблене молоко, ароматні спеції та кленовий сироп. Ми радимо спробувати рецепт, яким можна насолоджуватися і на рослинній дієті, тому пропонуємо зробити основою напою мигдалеве молоко. Попри те, що класичне лате готується на основі кави, тут її додавати не потрібно. Завдяки корисним властивостям, цей напій відомий, як Аюрведі, тобто «золоте молоко».

Як приготувати лате з куркумою

Інгредієнти:

350 мл мигдалевого молока (або будь-якого іншого молока на ваш вибір)

¼ ч.л. меленої куркуми

¼ ч.л. меленої кориці

¼ ч.л. меленого імбиру

½ ч.л. ванільного екстракту

1 ч.л. кленового сиропу

Чорний мелений перець

Спосіб приготування:

Покладіть всі інгредієнти в каструлю і постійно збивайте на повільному вогні, в ідеалі — за допомогою піноутворювача для молока, якщо він у вас є. Як тільки напій стане гарячим, розлийте його по чашках і посипте ще трохи кориці перед подачею.

Джерело: NV




Схожі новини: