"Найщасливіший день у моєму житті": Зібров у 27-річчя дочки зворушив фото й привітанням

Переглядів: 270

23 лютого 2024 19:35

Найщасливіший день у моєму житті: Зібров у 27-річчя дочки зворушив фото й привітанням фото

21-го лютого донька співака Павла Зіброва, Діана святкує день народження.

Розчулений зірковий тато привітав свою улюбленицю в Instagram, запостивши цілий оберемок фото.

"Моя люба Діаночка, я вітаю тебе з Днем Народження!! Це найщасливіший день в моєму житті! Як швидко пролетіли роки. Сьогодні тобі 27. Ти стала моїм кращим помічником в творчості, справжнім професіоналом своєї справи! Я пишаюсь тобою і радію твоїм успіхам", - написав Павло Миколайович, чиєю піарницею та сммницею, а ще візажисткою працює Діана.

"Хочу побажати тобі міцного здоров’я, впевненості в своїх силах, взаємного кохання та світлих радісних днів в мирній Україні! Безмежно любимо тебе з мамою!", - додав артист.

День, коли в нього народилася дочка, артист, який також має сина від попереднього шлюбу, називає найщасливішим

 коментарях до привітання приєдналася й мама, Марина Зіброва, назвавши доню "подарунком Бога".

"Ми с татом щасливі, доля подарувала нам 27 років назад маленьке диво - тебе. Ти так швидко виросла - перетворилась в красиву розумну, сучасну дівчину, який не байдужий чужий біль, яка дуже відповідально відноситься до всього, за що береться. 4 роки назад я доручила тобі справи батька, за ці роки ти досягла того, що мені не вдалося, я пишаюсь тобою як професіоналом в нашому сімейному бізнесі. Ти - права рука нашого народного артиста", - написала Марина.

Нагадаємо, в доньки Зіброва є наречений, в якому зірковому батькові подобається майже все. Але весілля пари вже не перший рік відкладається: то через пандемію, то через повномасштабну війну.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: