"У політиці всі мають коханок": Арістова про розлучення через неодноразову зраду та про скандал чоловіка із Мальдівами

Переглядів: 260

27 лютого 2024 20:30

У політиці всі мають коханок: Арістова про розлучення через неодноразову зраду та про скандал чоловіка із Мальдівами  фото

Днями телеведуча і бізнесвумен Марина Арістова приголомшила новиною про розлучення з колишнім депутатом Юрієм Арістовим після 13 років стосунків.

Як виявилося, до цього кроку вона готувалася близько трьох років, а причиною стала неодноразова зрада.

Про те, як політика змінила чоловіка, про його скандальну відпустку на Мальдівах та про те, як вона намагалася пробачити зраду, Марина розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Марина та Юрій познайомилися в 2011-му році, коли її знала вся країна через участь у телешоу "Холостяк". Щоправда, Арістов не дивився програму.

"Все було дуже швидко. Ми вже через тиждень розмовляли про мій переїзд з Одеси в Київ", - згадала Марина.

На той момент у Юрія вже був син від першого шлюбу, а в Марини - дочка, яку вона народила в 19 років. Чоловік займався бізнесом, але коли закохався, був у боргах, жив у 50-метровій квартирі та виплачував кредит за машину.

Арістова прийшла до Доротюк, щоби розказати правду

"Коли ми познайомилися, він сказав: "Я шукав тебе все життя, ти народиш мені доньку, і я заради тебе золоті гори зверну". І я така - ок, поїхали. Звичайно, закохалася, звичайно, була любов, дуже швидко завагітніла. Ми були неодружені. Він зробив пропозицію, коли я була на 2 місяці вагітності. Навіть року ще не було, як ми познайомилися. Я сказала "Так", але спочатку я народжу доньку, потім я схудну, потім я зможу пити алкоголь на весіллі, а потім приходь з весіллям. Тому ми одружувалися через 3,5 роки", - поділилася Арістова.

Вони зіграли пишне весілля у вересні 2014, для якого орендували цілий Олімпійський. Це коштувало 60 тисяч гривень, а на все свято пара витратила 35 тисяч доларів.

Весілля було розкішне

За словами Арістової, чоловік не збирався у політику. Він мав успішний рибний бізнес, яким займається і досі. Але його покликав сам Зеленський.

"Політика - це срака. Ніколи в житті ні він, ні я не хотіли в політику. Це чесно. Він не брав участь у передвиборчих кампаніях. Так сталося, що мій чоловік знайомий з нашим президентом понад 20 років. Він (Арістов - ред.) класний економіст, освічена у фінансах людина. І в якийсь момент, коли вже Володимир Олександрович став президентом, він зателефонував і сказав: "Юр, мені потрібна своя людина", - розповіла Марина.

48-річний Юрій на 10 років старший за Марину

І за словами жінки, саме політика зіпсувала її чоловіка. І саме тоді він її зрадив. Це сталося три роки тому і тоді Марина вперше вирішила розлучитися.

"Це був перший в нас такий розкол, серйозна тріщина, була зрада, два місяці я розлучалася. Але не розлучилася, бо тоді він потрапив до реанімації з ковідом. Три тижні там пролежав, буквально помирав… Писав мені, що все зрозумів, трансформувався, все життя по-новому, якщо виживе. Я пробачила. І коханка ця була недовгий період. Кинув її після реанімації типу... Він реально змінився, і я почала вірити", - зізналася Арістова.

Марина зі сльозами на очах згадувала про зради чоловіка

Але вже за кілька місяців подружка прислала Марині відео, на якому чоловік виходив із ресторану з тією ж жінкою. Причому Арістова знала коханку свого чоловіка.

"Ця людина була вхожа в мою родину... І в той момент я зрозуміла, що час закінчувати! Утім, розлучення в той час стало б самогубством для мене. Вся влада, суди були за нього. Я б пішла зі стосунків гола, боса й ніколи нікому не довела б, яке майно ми нажили спільно", - зауважила Арістова.

"Розлучення - це маленька смерть", - каже Арістова

Саме тоді Марина, яка у 18 років залишилася сиротою без житла і грошей і побудувала свій перший бізнес у 21, вирішила відокремитися від бізнесу чоловіка і відкрила свою стоматологію.

Також вона намагалася зустрітися з коханкою чоловіка.

"Три рази запрошувала її на зустріч. Три рази вона зливалася. Насправді, до неї претензій не маю, вона вільна жінка, незаміжня, нікому нічого не винна. Мені просто хотілося поговорити. Дізнатися її версію", - зізналася Марина.

Арістова упевнена, що зраджують всі чоловіки

Також 38-річна Арістова не приховує, що перший раз вона пробачила чоловікові зраду і так само намагалася зробити це вдруге.

"Я три роки домовлялася з собою, що в мене це пройде, я забуду і пробачу. Він на мене молиться. А я поки підстелю собі, раптом він знову мене зрадить. Я чесно намагалася пробачити знову. Я скажу чесно, я думаю, зраджують, бляха, всі. Тільки масштаб зради різний", - зазначила Марина.

"Ніколи не пускайте чоловіків у політику, нічого хорошого там немає. В політиці всі мають коханок, бо це круто. Коли його спіймала на зраді три роки тому, він мені сказав: "Хто ти така, що дозволяєш собі мене критикувати, я Бог!". Я ніколи не могла подумати навіть у страшному сні, що мій чоловік, якого я дуже кохала, я щиро кохала цю людину, і в нас в коханні народилися діти, і це було дуже боляче", - зізналася телеведуча.

"Він не вірив до останнього, що я це зроблю. Я думала, буде війна, але він дуже швидко підписав (угоду про розлучення - ред.)", - зауважила Марина.

Марина добре підготувалася до розлучення. Її адвокаткою була Інна Мірошниченко

Але попри все, Арістова запевняє, що її чоловік не такий поганий, як про нього багато хто каже після скандалу з Мальдівами. Про те, як вони опинилися у цій відпустці, вона теж розказала.

"Ми давненько живемо як сусіди. Не сваримось, не кричимо, не принижуємо одне одного... В якийсь момент він вирішив - все, я втомився, я дітей хочу вивезти на море. А на нього вже протягом трьох років шукали компромат, на нього було замовлення. Я знаю, кому це вигідно, але я ще хочу жити в цій країні.

Він імпульсивна людина, і якщо вже щось вирішив, зробить це. Він сказав мені, що війна ще може тривати і 10 років (не дай Боже), а я хочу, щоб діти поїхали на океан. Я неодноразово казала, що ці срані Мальдіви мені не потрібні. В війну тим більше. Але сказати, мовляв, бери дітей і вали сам, я б не змогла, бо ми ж родина", - запевнила Марина.

"У нього за весь час єдине звинувачення – документи на відрядження. Жодного звинувачення корупційного у нього немає. За це йому одягли браслет на ногу, як якомусь страшному злочинцю, і досі з липня тягнуться судові процеси. Але він не вкрав нічого, коли поїхав на Мальдіви. Бізнесмен з грошима прийшов у політику. Він до цього заробляв і подорожував, він і після цього зароблятиме і подорожуватиме. У нас соромно бути багатим. Тому що купа людей зараз у злиднях...", - заявила Арістова.

Марина запевняє, що відпусткою на Мальдівах її ексчоловік порушив лише морально-етичні норми, але не закон

І хоча на розлучення було подано ще в листопаді 2023, а документи були підписані вже у січні цього року, Арістови досі до кінця не роз'їхалися.

"Він мене питає - от що ти хочеш? А в мене одна історія - я хочу вірити. Я, бл*дь, не вірю. Поверни мені довіру. А як її повернути? Для мене він рідна людина, це було моє перше справжнє кохання, але я не можу в цьому далі жити. Я вдячна йому за 13 років. Ми виросли разом. У нас круті діти...", - сказала Арістова.

А зовні все виглядало ідеально




Схожі новини: