Захисник Дмитро Дікусар вперше за довгий час показав, який вигляд має зараз і як його змінила війна

Переглядів: 199

7 березня 2024 12:05

Захисник Дмитро Дікусар вперше за довгий час показав, який вигляд має зараз і як його змінила війна фото

Військовий показав, як сходив на свій перший від початку повномасштабної війни цивільний захід.

Український хореограф, а нині військовий ЗСУ Дмитро Дікусар вперше за довгий час поділився із шанувальниками своїм фото.

На сторінці в Instagram захисник розмістив рідкісний кадр, де зображений у залі. Як розповів Дікусар, не так давно він вперше за два роки війни побував на цивільному заході. За словами військового, він відвідав пресконференцію УВЛ (Української Ліги Ветеранів), що утворюють реабілітаційні центри для військових. Саме там і була зроблена світлина, якою Дікусар поділився у фотоблогу.

Також військовий розповів, що у березні виповнюється два роки, як він захищає Україну від російських окупантів. Дікусар зізнався, чи шкодує про свій вибір і поділився, чи сумує за своєю професією:

"Сьогодні два роки як я повністю перейшов на "військові рейки". Чи думав я тоді, що війна так затягнеться? Ні! Чи жалкую я про свій вибір? Теж, ні! Безперечно, накопичилась втома, іноді здають трохи нерви, але спогади про загиблих товаришів і віра в перемогу добра над злом, дає поштовх рухатись і не зупинятись. Війна дуже змінилась, ми теж не залишаємось попередніми… "Постійні зміни - тактика, яку не перемогти", десь почув я нещодавно. Тому, рухаємось далі, любі українці і не ведемся на "дешеві" маніпуляції, що мають намір нас роз‘єднати і послабити! Краще помолимось за полонених, поранених і вшануємо полеглих героїв! І продовжуємо працювати! Як завжди, обійняв! P.S. Останнім часом не вистачає улюбленої справи, але в певні моменти командир каже мені: "танцуй, танцор!" і я "танцюю"… - розповів Дікусар.




Схожі новини: