Гроші на ремонт: запоріжці продовжують отримувати кошти на відновлення пошкодженого житла

Переглядів: 209

7 березня 2024 23:58

Гроші на ремонт: запоріжці продовжують отримувати кошти на відновлення пошкодженого житла фото

 Запоріжцям погоджено майже 21 мільйон державної компенсації на ремонт пошкодженого ворогом житла.

Як повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв,  на черговому засіданні міська комісія погодила надання державної компенсації по програмі єВідновлення ще 10 власникам пошкодженого житла.

"На цей час такі виплати погоджені 361 людині на загальну суму близько 21 мільйон гривень, а загалом за час дії програми містяни отримали від держави майже 18,7 мільйона гривень на ремонти пошкоджених осель.

Інформація про те, як подати заявку на компенсацію, якщо ваше житло було пошкоджене, за посиланням. У разі відсутності технічної можливості зробити це самостійно звертайтеся до ЦНАПів", - говориться у повідомленні.

В тему

Зруйновані будинки відновлюють

  • У відновленій частині будинку на Соборному, 151 завершується ремонт квартир. У під’їздах відбудованої частини тривають ремонтні роботи. У вцілілій частині будинку підрядник продовжує ремонтувати пошкоджені квартири. Виконується встановлення архітектурних елементів та благоустрій території. Наступного тижня мають розпочати роботи з облаштування дитячого майданчика.
  • Кияшка, 22. Завершуються роботи з утеплення цоколю. Укладено кахель у ванних і санвузлах 1-го і 2-го під’їздів. Продовжуються оздоблювальні роботи у приміщенні ЦНАПу.
  • Сталеварів, 16. На 4-му поверсі відновленого під’їзду завершуються штукатурні роботи. Монтуються каналізаційні випуски, прокладаються опалювальні мережі у квартирах і електромережі у під’їздах.
  • Зестафонська, 10. Завершується ремонт 2-го під’їзду та утеплення цоколю. Готуються до відновлення ганків 3-го-4-го під’їздів. Встановлено риштування для продовження робіт з утеплення фасаду.



Схожі новини: