Проїзд відкрито: рух на греблі Дніпровської ГЕС відновлено

Переглядів: 209

22 березня 2024 23:00

Проїзд відкрито:  рух на греблі Дніпровської ГЕС відновлено фото

Сьогодні вранці російські терористи нанесли масований  ракетний удар по Дніпрогесу.

Всього нелюди  випустили по найбільшій ГЕС України 8 ракет. Влучання  були по приміщенням ГЕС-1, ГЕС-2 і конструкціях греблі, внаслідок чого рух транспорту по автодорожному проїзду був повністю зупинений.

Внаслідок прильоту ракети загинув 62-річний водій тролейбуса, який направлявся на початок маршруту, тому в салоні не було пасажирів.

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров, коментуючи наслідки удару по Дніпрогесу, повідомив, що рух  автодорожним переїздом буде відновлено протягом кількох годин або до кінця дня.

Як тільки атаки закінчилися до справи взялися комунальники, розпочали прибирання дорожного полотна.

На місці працювали і криміналісти, які проводили слідчі дії.

О 22.42 Патрульна поліція Запоріжжя повідомила, що рух греблею Дніпровської ГЕС відновлено для легкового транспорту та маршрутних таксі.

"Будьте уважні, рух здійснюватиметься по одній смузі в кожному напрямку зі швидкісним обмеженням 30 км/год.

Дотримуйтеся правил дорожнього руху, звертайте увагу на встановлені тимчасові дорожні знаки, будьте взаємоввічливі та поважайте одне одного на дорозі.

Патрульні забезпечуватимуть регулювання дорожнього руху" - говориться в повідомленні.

Відновлення проїзду прокоментував голова ЗОДА Іван Федоров.

 -  Як і обіцяв, щойно запустили рух легкових авто греблею ГЕС. Обласна та міська влада,  комунальники, рятувальники, працівники гідроелектростанції та промислових підприємств, патрульна поліція. Всі служби працювали безперервно, щоб якомога швидше налагодити можливість проїзду між двома берегами Запоріжжя. Дякую за злагоджену роботу. Обʼєднані - значить непереможні, - зазначив Федоров.

 




Схожі новини: