"Не тримає на нього зла": у Джолі закликали Пітта до припинення "безжальних нападів" у бік ексдружини

Переглядів: 194

23 березня 2024 21:15

Не тримає на нього зла: у Джолі закликали Пітта до припинення безжальних нападів у бік ексдружини фото

48-річна американська акторка Анджеліна Джолі та її колишній чоловік, актор Бред Пітт знову опинилися у центрі уваги через судову тяганину. Їхня боротьба щодо французького маєтку-виноробні продовжується, її затягує сам Пітт, адже проти того, що свою частку Джолі продала.

Про це пише видання ET.

 13 березня суд виніс рішення на користь Бреда, інсайдер стверджує, що суддя відхилив п'ять претензій Пітта проти Джолі з семи.

"Суддя відхилив більшість претензій містера Пітта, оскільки вони не мають правової основи. Позов містера Пітта ніколи не стосувався ділового спору. Натомість йдеться про його спроби приховати серйозний аб'юз, і ми раді, що суддя відхилив стільки скарг містера Пітта", - сказав адвокат акторки Пол Мерфі.

Також адвокат додав, що Енджі не має жодних злих намірів проти колишнього чоловіка.

"Анджеліна не тримає зла на нього. Вона сподівається, що тепер він звільнить її від свого несерйозного позову, припинить свої безжальні напади та об'єднається з нею, щоб допомогти їхній сім’ї зцілитися поза публічним простором", - зазначив Мерфі.

Пара офіційно одружилася у 2014 році, їхнє весілля відбулося саме у цьому шато, за яке вони судяться й зараз

Як відомо, їхня судова війна за французький маєток-виноробню Château Miraval триває вже понад сім років. У серпні 2023 ЗМІ писали, що боротьбу нарешті закінчено перемогою Бреда, однак не все так просто.

Свою частку у виноробні Джолі продала російському мільярдеру Юрію Шефлеру, й це не дуже сподобалося її колишньому, тож він знову подав на неї у суд та звинуватив у "навмисному заподіянні шкоди". Він вимагав, аби ексдружина виплатила йому грошові збитки, судові збори та анулювала продаж шато росіянину.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом у 2016 році. Вона звинуватила його у фізичному насиллі над дітьми.

До того ж як заявляла Джолі, підіймав руку Пітт і на неї, а коли один із дітей став на захист матері, то він кинувся і на нього.




Схожі новини: