Біль та потрясіння далися взнаки: дружина полоненого міського голови із Запорізької області потребує вартісного лікування

Переглядів: 324

22 лютого 2024 19:30

Біль та потрясіння далися взнаки: дружина полоненого міського голови із Запорізької області потребує вартісного лікування фото

Дружина полоненого міського голови Дніпрорудного Євгена Матвєєва  може сподіватися тільки на допомогу українців.

Енергодарський міський голова Дмитро Орлов звернувся до земляків з проханням фінансово допомогти Аллі Матвєєвій.

"Дорогі земляки - мешканці Дніпрорудного, наші сусіди з інших громад, всі небайдужі українці!

Сьогодні вкрай потребує нашої спільної допомоги та підтримки Алла Петрівна Матвєєва - дружина міського голови Дніпрорудного Євгенія Матвєєва, який потрапив у полон ще у березні 2022 року. Станом на зараз його подальша доля невідома.

Біль та потрясіння, які спіткали родину Євгенія Сергійовича, не минули безслідно для здоровʼя його дружини. І сьогодні Алла Матвєєва потребує дороговартісного лікування.

Коштів на це катастрофічно не вистачає, і дружина полоненого міського голови  може сподіватися тільки на допомогу українців, які розуміють, через який біль щоденно проходить жінка, як важко залишитися у невідомості за рідну людину, втратити опору та підтримку.

Давайте всі гуртом підтримаємо Аллу Петрівну на шляху в боротьбі за здоровʼя та майбутнє.
Якщо кожен з нас зробить посильний для себе донат, відмовившись наприклад від зайвої чашки кави чи пачки цигарок, це дуже допоможе родині, яка залишилась на одинці зі своєю бідою. Давайте вкотре покажемо, що ми вміємо гуртуватися та співчувати!,  - написав Дмитро Орлов.

Карта для допомоги:
4149 4999 9684 8204
Матвєєва Алла Петрівна




Схожі новини: