Пішки з Херсона до Одеси: в автобус не впустили чоловіка, бо його собака був без намордника

Переглядів: 461

2 липня 2023 19:54

Пішки з Херсона до Одеси: в автобус не впустили чоловіка, бо його собака був без намордника фото

Мешканець Херсона, родину якого вбила російська ракета, а сам він постраждав від підриву Каховської ГЕС, пішкі йшов до Одеси з вівчаркою, бо з собакою його не пустили в автобус.

Про це розповіла керівник громадської організації "Закон природи" Яна Тітаренко.

Яна каже, що волонтери, які допомагають переселенцям, звернулися до неї та попросили корм та намордник для собаки - німецької вівчарки з Херсона. 

Тітаренко передала все необхідне, а потім дізналася від колег, що до Одеси цей собака разом з господарем прийшов пішки, бо до евакуаційних автобусів їх не пустили через відсутність у собаки намордника. 

Чоловік не просив допомоги, бо не мав на це моральних сил:

"Його дружину та 5-річну доньку вбило ракетою, яка прилетіла в будинок, але з будинку він не їхав навіть через руйнацію. Він поїхав лише тоді, коли піднялася вода, і громадяни РФ остаточно зруйнували місце, де він колись був щасливий. Не сівши в автобус, він просто пішов.....Він йшов три дні, маючи лише 300 грн на корм для собаки і воду", - каже Тітаренко.

Небайдужі волонтери знайшли чоловіку та собаці житло, допомагають відновити усі документи, кажуть, що людина та його чотирилапий друг вже трохи приходять до тями, багато сплять. Вони – едине, що залишилося один у одного.

 

 




Схожі новини: